Tusen tack för rolig och engagerad festkommité!
Och tack alla som kom på årets partaj!
Tack till Damorkeztern som underhöll!
Och stort tack till Annebergs vingård som levererat gott och närproducerat bubbel!
Tack till Ranga som lagade, som alltid, god mat!
Tack till Elias och Kitty som servade
Kerstin
Save the date – 5 oktober
Då kommer Patrick Risotto Botlero tillbaka till oss! Dessutom har han med sig Maria och Luigi Rosa och deras fantastiska olivolja och det blir ljuvliga smaker från Italien och Apulien hela kvällen!
- Foccia Barese, Taralli och inlagd paprika
- Burrata med bröd och ost bollar kokt i tomat sås
- Parmigiana med parmesan sås
- Cartellate med fikon glass
Hela menyn 595 kr
Patrick:
– Jag är ständigt på jakt efter äkta kallpressad olivolja. Jag letar efter olivolja producerad av passionerade och dedikerade bönder och mitt sökande ledde mig till Maria och Luigi Rosa i den lilla byn Corato i Apulien.
– Varje gång jag hälsar på familjen får jag en lektion om deras mattraditioner och traditionella rätter. Nu får vi möjlighet att ta del av både dem och deras goda olivolja när de gästar på Fridas.
Benvenuto!
Årets Hummerfest
Lördag den 26 oktober
Det kommer att kokas humrar för kvällens hummermeny och dessutom utlovas ett HummerQuiz!
Hjärtligt välkomna!
Söndag 10 november
När hösten ruskar i havet utanför firar vi alla pappor med en härlig middag på Fridas.
Mer info om kvällens meny kommer.
Vi som jobbar på Fridas älskar att jobba med mat, dryck
och möten med människor!
Just nu söker vi inte någon specifik men skicka gärna en spontanansökan. Tycker du också om mat, dryck och möten med människor, är över 20 år och har 2 års erfarenhet av service så passar du säkert med oss.
Säsongsarbetare 2025
som kan grilla burgare och servera rosé i vår foodtruck på stranden
Krångliga krabbans Rosé kiosk
Maila din ansökan till
hej@fridas.nu
Har du frågor och funderingar kan du också ringa och prata med Kerstin
0340 623310
Öppettider
Fredag-lördag 18-22
Söndagar 12-16
Välkomna till vår systerestaurang
Hattaviken på Getterön.
Nyhetsbrevet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller du dig uppdaterad om vad som är på gång hos oss.
Copyright © Alla rättigheter förbehållna