Aktuellt

Evenemang, pop-up-besök, artistkvällar och annat roligt

Hummer, Karin och Quiz

Lördag den 26 oktober

Årets Hummerfest med Karin Klingenstierna trio

Det blir lite soft med låtar från The American Songbook och ett litet Quiz.... Kalaset börjar kl 18, gäster till baren är också välkomna.

I år kan alla komma bara ni i förväg bestämmer er för hummermenyn
eller vår meny från landbacken.

Skaldjurssoppa

Med hembakat bröd

MV Champagne Tristan Hyest

Gratinerad hummer och Kokt hummer

Med pommes och aioli

2022 Clemensbusch Riesling Trocken

Kvällens dessert

Fattoria Moretto Semprebon Lambrusco

FRÅN LANDBACKEN
Jordärtskockssoppa

Med hembakat bröd

MV Champagne Tristan Hyest

Oxfilé

Höstsvamp, tryffelsky, säsongsgrönsaker och parmesanpommes

2022 Petit Oúrs, Cornas

Hjärtligt välkomna!

Vi firar far

Söndag 10 november
När hösten ruskar i havet utanför firar vi alla pappor
med en klassiker
på Fridas sedan 1988... say no more...

Räkcocktail

Helstekt oxfilé med pepparsås, bönor/bacon
eller

Torskrygg med skaldjurssås

Marängsviss, alldeles lagom stor till dessert och kaffe därtill

550kr för 3-rätter

Hurra! så gott 

Beaujolais Nouveau

O la la
Fredag 22 november
firar vi och det blir det helfranska band, när det nya vinet anländer – Beaujolais Nouveau!

Kvällens meny:

Gratinerad löksoppa
Boeuf Bourguignon
Café Gourmand

Denna franska kväll blir säsongsavslutning
för oss på Fridas.

Hjärtligt välkomna!

Jobba hos oss 


Vi som jobbar på Fridas älskar att jobba med mat, dryck
och möten med människor!

Just nu söker vi inte någon specifik men skicka gärna en spontanansökan. Tycker du också om mat, dryck och möten med människor, är över 20 år och har 2 års erfarenhet av service så passar du säkert med oss.


Säsongsarbetare 2025
som kan grilla burgare och servera rosé i vår foodtruck på stranden
Krångliga krabbans Rosé kiosk


Maila din ansökan till
hej@fridas.nu

Har du frågor och funderingar kan du också ringa och prata med Kerstin
0340 623310